403 18 026 post@luvocontent.no

Personvernerklæring

Nettstedet luvocontent.no (heretter kalt «Nettstedet») drives av Vold Content Marketing, organisasjonsnummer 819 999 112, med forretningsadresse Stenbergvegen 10, 2320 Furnes (heretter kalt «Operatøren»).

På denne siden finner du informasjon om våre vilkår og betingelser relatert til innsamling, bruk og innsyn i persondata som følge av bruk av Nettstedet, samt valgene du har angående disse persondataene.

Vi bruker innsamlede data til å forbedre Nettstedet. Ved å besøke Nettstedet samtykker du til at vi samler inn og bruker persondata i henhold til denne personvernerklæringen.

Opphavsrett

Alt webinnhold på Nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Videreformidling, kopiering eller modifisering av innholdet kan kun skje etter skriftlig avtale med Operatøren.

Beskyttelse av brukerdata

Vi samler inn forskjellig informasjon av ulike årsaker, inkludert for å sørge for en god brukeropplevelse for deg som besøker Nettstedet.

Persondata behandles i samsvar med de europeiske GDPR-reglene, basert på ditt samtykke.

Operatøren av dette Nettstedet, Vold Content Marketing er data controller. Informasjon, som for eksempel ditt navn, e-postadresse og IP-adresse, kan lagres på våre sikre servere. De lagrede dataene vil ikke bli meddelt noen tredjeparter under noen omstendigheter.

Vi kan i noen tilfeller bruke lagrede brukerdata til å kontakte deg via e-post med nyhetsbrev, markedsføringsmateriale, eller annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å reservere deg mot å motta dette ved å klikke på avmeldingsknappen i e-posten du mottar.

Bruksdata

Vi kan samle inn informasjon om hvordan Nettstedet brukes («bruksdata»). Disse dataene kan inneholde informasjon om din IP-adresse, type nettleser, versjon av nettleser, hvilke sider på Nettstedet du har besøkt, tidspunktet og datoen for ditt besøk, tid brukt på hver side, unike identifikasjonsnumre for enheten og andre diagnostiseringsdata.

Kontaktskjema

Alle opplysninger vi mottar som følge av din bruk av kontaktskjemaet på Nettstedet eller e-post sendt til oss vil bli behandlet i henhold til denne personvernerklæringen. Disse opplysningene vil ikke bli delt med noen tredjeparter, og vil bli slettet umiddelbart etter at vi har behandlet din forespørsel.

Sosiale medier

Nettstedet henviser og lenker noen ganger til sosiale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Ingen informasjon vil bli delt videre med disse selskapene når du besøker Nettstedet.

Informasjon om disse selskapenes personvernerklæring finnes nedenfor:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
Twitter: http://twitter.com/privacy
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Rett til innsyn og andre brukerrettigheter

Som besøkende på Nettstedet har du rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg, inkludert rett til å kreve begrensninger eller endringer i opplysninger vi bruker og oppbevarer.

Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til bruk og oppbevaring av personopplysninger, be om at vi sletter lagrede personopplysninger, eller sende en klage til Datatilsynet.

Ved spørsmål om denne personvernerklæringen kan vi kontaktes via e-post på post@luvocontent.no.

Vi kan på forespørsel sende deg opplysninger om hvilke data vi har lagret om deg. Du kan når som helst be om at vi slutter å benytte oss av dine personopplysninger uten å oppgi noen grunn for dette.