403 18 026 post@luvocontent.no

Om LUVO

Posisjoner bedriften din som ledende i bransjen med et SEO-byrå som forstår hva som skal til for å få deg dit.

Skap trafikk

Generer trafikk på nettet med innhold skrevet av eksperter.

Skaff nye kunder

Gjør besøkende til kunder ved å tilby gratis nedlastbart innhold.

Øk synligheten din

Øk synligheten din hos Google ved hjelp av teknisk SEO og lenkebygging.

Hvem vi er

Vi er fokusert på resultater

Innholdsmarkedsføring, teknisk SEO og lenkebygging er alle helt essensielle deler for å bygge en helhetlig strategi som trekker flere besøkende til nettstedet ditt, og som i sin tur resulterer i flere kunder for din bedrift.

Likevel er det viktig å merke seg at det ikke nødvendigvis er mengden innhold som produseres, og antall lenker som bygges, som har noe å si. I stedet er det nå først og fremst kvaliteten på det som blir gjort som teller. Dette gjelder både kvaliteten på innhold som produseres, og kvaliteten på nettsteder som lenker til deg.

Hos LUVO har vi i lengre tid jobbet spesielt opp mot virksomheter i finanssektoren, og vist at vi kan levere kvalitetsinnhold til alle typer bedrifter i denne bransjen. For å sikre at vi kun leverer fra oss innhold av høy faglig kvalitet også innenfor andre bransjer er vi derfor fokusert på å knytte til oss nødvendig fagkompetanse for hvert enkelt oppdrag.

Vår historie

LUVO Content Marketing ble opprinnelig startet som et SEO- og innholdsmarkedsføringsbyrå spesifikt for bedrifter i finansbransjen, men har siden utvidet kundebasen til også å inkludere virksomheter fra enkelte andre bransjer.

Vi mener allikevel fortsatt at spesialiserte bransjer trenger spesialisert markedsføring på nettet, noe som er grunnen til at vi alltid knytter til oss nødvendig fagkompetanse ved nye oppdrag.

Vår grunnlegger og daglige leder Dag Fredrik Vold har arbeidet innenfor både IT og finans i en årrekke, og har blant annet solid erfaring med analyse og handel i alt fra aksjer til råvarer og kryptovaluta.

Dag Fredrik har også publisert hundrevis av artikler om bitcoin og blockchain-teknologi generelt, og er forfatter av boken The ICO Analyst’s Playbook som er tilgjengelig på Amazon.

Siden den spede begynnelsen har LUVOs team vokst til å inkludere både SEO-eksperter, grafiske designere og tekstforfattere med erfaring fra ulike bransjer.

“Profesjonell og god kommunikasjon. Det vil være en fornøyelse å samarbeide med dem igjen.”

Damien Robert

Resource Manager, Oban International

“Teamet var FANTASTISK! Meget gode på kommunikasjon og dyktige tekstforfattere! Ser definitivt frem til å jobbe med LUVO på flere prosjekter i fremtiden.”

Caren Smith

Marketing Manager, UberPRO

LUVO tilbyr interessante tekst- og markedsføringstjenester, spesielt innenfor finanssektoren. De vil strekke seg for å gjøre et godt arbeid for din bedrift.

Sigurd Kvernmoen

Eier og daglig leder, CINéSYN

LA OSS HJELPE DEG MED ØKT SYNLIGHET PÅ NETTET

Vi garanterer en økning i trafikken på nettstedet ditt

Vi er så trygge på at SEO-strategiene våre fungerer at vi kan garantere deg at nettstedet ditt vil rangere høyere på Google i løpet av 2-3 måneder etter at vi innleder samarbeidet. Skulle du mot formodning ikke se en økning i rangeringen av ditt nettsted i løpet av perioden SEO-kampanjen vår varer vil vi derfor refundere 100% av siste faktura du har mottatt.

Vårt team består av erfarne tekstforfattere, eksperter på teknisk SEO og grafiske designere. Vi er basert på Hamar, men jobber med kunder over hele Norge.

Vi har spesielt mye erfaring med å jobbe med ulike virksomheter i finansbransjen som nettmeglere og markedsførere innenfor aksje- og valutahandel, men tar også oppdrag fra små og store bedrifter i andre bransjer.

 

Kontakt oss

SEO, innholdsmarkedsføring og relevant fagkunnskap om din bransje. Vi har ekspertisen du trenger og er klare til å bistå deg. Ring oss eller send en e-post for å sette opp et møte, eller bare for å få en uforpliktende prat om din nettside.

post@luvocontent.no

(+47) 403 18 026

Ajerhagan 1, 2319 Hamar

Mandag-Fredag: 0900-1800