403 18 026 post@luvocontent.no

Kontakt oss

SEO, innholdsmarkedsføring og relevant fagkunnskap om din bransje. Vi har ekspertisen du trenger og er klare til å bistå deg. Ring oss eller send en e-post for å sette opp et møte, eller bare for en uforpliktende prat om din nettside.

Send oss en e-post

post@luvocontent.no

Ring oss

+47 403 18 026
Skype: dfvold

Besøk oss

Ajerhagan 1
2319 Hamar

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Hvordan fungerer bestillingen?

Du kan fritt velge blant tjenestene våre og plukke det du trenger, f.eks. lenkebygging for SEO eller blogging. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi en løsning som passer dine behov.

Kan vi møtes for å snakke sammen?

Det kan vi selvsagt gjøre. Særlig hvis dere holder til sentralt på Østlandet er dette ikke noe problem. Ta kontakt med oss med et tidspunkt og sted. Vi setter alltid pris på å kunne dra ut og møte folk!

Kan jeg legge deg til på Skype?

Ja, legg oss gjerne til på Skype med bruker-ID dfvold. Vi er stort sett online mellom kl 09 og 18 på hverdager. Får du ikke svar med en gang vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Hvordan vet jeg at SEO-tjenestene deres virkelig fungerer?

Dette er et godt spørsmål som det selvsagt er viktig at du undersøker. Etter at du inngår en kontrakt om kjøp av en av SEO-pakkene våre vil vi hver måned sende deg en rapport med oversikt over trafikkutviklingen på nettstedet ditt. Selv om god SEO er et langsiktig prosjekt så vil du normalt kunne se en forbedring i din rangering hos Google allerede etter 2-3 måneder. Hvis du ikke ser en forbedring i rangeringen din i løpet av SEO-kampanjens varighet vil vi uten spørsmål refundere 100% av din siste faktura.

Hvor lenge bør en SEO-kampanje vare?

Vi anbefaler at du holder SEO-kampanjen vår gående i minst 1 år, avhengig av størrelsen på nettstedet ditt og hvor sterk konkurransen din er på internett. Som nevnt vil du allerede etter 2-3 måneder begynne å se resultater. For å oppnå robust vekst og økt synlighet som varer over tid anbefaler vi likevel å fortsette det kontinuerlige arbeidet med lenkebygging, publisering av optimalisert innhold og andre SEO-strategier i minst 1 år.

Hva koster SEO-tjenestene deres?

Siden kostnadene for en SEO-kampanje vil variere en del alt ettersom hvor stort nettstedet er og hvor sterk konkurransen din er på internett, er det vanskelig å gi et generelt svar på dette. Allikevel kan vi si at en typisk kampanje begynner fra ca. 8-9000 kr/måned og oppover.

Send oss en melding

Har du et spørsmål eller ønsker du å sette opp et møte? Send oss en melding!