403 18 026 post@luvocontent.no

Ofte stilte spørsmål – FAQ

På denne siden har vi samlet svarene på noen av de spørsmålene vi oftest får om våre tjenester. Hvis du fremdeles ikke finner noe svar på ditt spørsmål kan du ta kontakt med oss ved hjelp av skjemaet nederst på siden.

Må jeg velge en av pakkene deres?

Nei, du trenger ikke å velge en hel pakke hvis du kun har behov for enkelte tjenester som lenkebygging eller blogging. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi en løsning som passer dine behov.

Kan vi møtes for å snakke sammen?

Det kan vi selvsagt gjøre. Særlig hvis dere holder til sentralt på Østlandet er dette ikke noe problem. Ta kontakt med oss med et tidspunkt og sted. Vi setter alltid pris på å kunne dra ut og møte folk!

Kan jeg legge deg til på Skype?

Ja, legg oss gjerne til på Skype med bruker-ID dfvold. Vi er stort sett online mellom kl 09 og 18 på hverdager. Får du ikke svar med en gang vil vi komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Hvordan vet jeg at SEO-tjenestene deres virkelig fungerer?

Dette er et godt spørsmål som det selvsagt er viktig at du undersøker. Etter at du inngår en kontrakt om kjøp av en av SEO-pakkene våre vil vi hver måned sende deg en rapport med oversikt over trafikkutviklingen på nettstedet ditt. Selv om god SEO er et langsiktig prosjekt så vil du normalt kunne se en forbedring i din rangering hos Google allerede etter 2-3 måneder. Hvis du ikke ser en forbedring i rangeringen din i løpet av SEO-kampanjens varighet vil vi uten spørsmål refundere 100% av din siste faktura.

Hvorfor trenger jeg lenkebygging?

Dessverre er den harde sannheten vi som driver nettsteder må forholde oss til at det ikke spiller noen rolle hvor bra innholdet vi har produsert er, så lenge ingen finner frem til det. Og for nettsteder og bedrifter som prøver å slå gjennom i et marked så er dette helt sentralt. Du kan legge ut så mye fantastisk innhold du bare vil, men svært få vil dessverre finne det om det ikke er lenker som leder til det fra andre nettsteder. Og hvis ingen leser innholdet ditt, så vil ikke Google bry seg med å rangere det særlig høyt heller. I dagens landskap med sterk konkurranse innen de fleste bransjer er det derfor helt nødvendig med lenkebygging for å ha en sjanse til å rangere høyere hos Google og andre søkemotorer.

Hva koster SEO-tjenestene deres?

Siden kostnadene for en SEO-kampanje vil variere en del alt ettersom hvor stort nettstedet er og hvor sterk konkurransen din er på internett, er det vanskelig å gi et generelt svar på dette. Allikevel kan vi si at en typisk kampanje begynner fra ca. 8-9000 kr/måned og oppover.

Hvor lenge bør en SEO-kampanje vare?

Vi anbefaler at du holder SEO-kampanjen vår gående i minst 1 år, avhengig av størrelsen på nettstedet ditt og hvor sterk konkurransen din er på internett. Som nevnt vil du allerede etter 2-3 måneder begynne å se resultater. For å oppnå robust vekst og økt synlighet som varer over tid anbefaler vi likevel å fortsette det kontinuerlige arbeidet med lenkebygging, publisering av optimalisert innhold og andre SEO-strategier i minst 1 år.

Hvilke SEO-verktøy bruker dere?

Vi bruker flere av de ledende SEO-verktøyene på markedet for å analysere og optimalisere innhold, researche nøkkelord, og få oversikt over inngående lenker. Dette inkluderer verktøy som Ahrefs, Google Keyword Planner og Moz.

Artikler

Siste innlegg fra bloggen vår

De største SEO-trendene for norske nettsteder i 2019

De største SEO-trendene for norske nettsteder i 2019

Som eier av et nettsted så er du helt sikkert nysgjerrig på hva du kan gjøre for å få nettstedet ditt til å rangere høyere i Google-søk. Tross alt får du kanskje det meste av inntjeningen din fra besøkende på nettsidene dine. Hvis du derfor bare kan øke trafikken på...

Hvordan bruke Quora som en del av din markedsføring

Hvordan bruke Quora som en del av din markedsføring

Quora er en av de mest populære spørsmål- og svar-sidene på nettet, og trekker mer enn 500 millioner unike brukere hver måned på verdensbasis. Dette er med andre ord et nettsted som trekker flere besøkende enn hele USAs befolkning – hver eneste måned!
Hvorfor bedriften din må ha en blogg

Hvorfor bedriften din må ha en blogg

Nå som nettstedet til bedriften din endelig er oppe og går er du sannsynligvis nysgjerrig på hvordan du kan få merkevaren din til å bli kjent for et større publikum. Et nettsted gjør jo tross alt liten nytte for seg med mindre du klarer å gjøre folk oppmerksomme på...

 

Kontakt oss

SEO, innholdsmarkedsføring og relevant fagkunnskap om din bransje. Vi har ekspertisen du trenger og er klare til å bistå deg. Ring oss eller send en e-post for å sette opp et møte, eller bare for å få en uforpliktende prat om din nettside.

post@luvocontent.no

(+47) 403 18 026

Ajerhagan 1, 2319 Hamar

Mandag-Fredag: 0900-1800