403 18 026 post@luvocontent.no

“Cookie” policy – betingelser for bruk av informasjonskapsler 

Nettstedet luvocontent.no (heretter kalt «Nettstedet») drives av Vold Content Marketing, organisasjonsnummer 819 999 112, med forretningsadresse Stenbergvegen 10, 2320 Furnes (heretter kalt «Operatøren»).

Informasjonskapsler («cookies»)

Informasjonskapsler («cookies») er små tekstfiler som lagres i nettleseren din som en del av innsamlingen av tekniske data. Data som er inkludert her er fullstendig anonymisert, og er derfor umulig å sammenstille med persondata.

Cookies lar oss evaluere hva besøkende gjør og hvor godt Nettstedet fungerer. Cookies kan slettes fra nettleseren din, eller du kan velge å deaktivere muligheten til å lagre cookies i innstillingene for nettleseren din.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for bedre å kunne analysere hvor godt Nettstedet fungerer. Google Analytics driftes av selskapet Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (heretter omtalt som “Google”).

Når du besøker Nettstedet vil Google registrere enkelte anonymiserte data. Disse kan blant annet inkludere antall sider besøkt, tid brukt på hver side, type enhet du bruker, varighet av hvert besøk og omtrentlig posisjon for enheten.

Du kan lese mer om hvordan Google beskytter persondata på https://policies.google.com/terms?hl=no.

Rett til innsyn og andre brukerrettigheter

Som besøkende på Nettstedet har du rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg, inkludert rett til å kreve begrensninger eller endringer i opplysninger vi bruker og oppbevarer.

Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til bruk og oppbevaring av personopplysninger, be om at vi sletter lagrede personopplysninger, eller sende en klage til Datatilsynet.

Ved spørsmål om denne personvernerklæringen kan vi kontaktes via e-post på post@luvocontent.no.

Vi kan på forespørsel sende deg opplysninger om hvilke data vi har lagret om deg. Du kan når som helst be om at vi slutter å benytte oss av dine personopplysninger uten å oppgi noen grunn for dette.