403 18 026 post@luvocontent.no

LUVO Content Marketing har i dag inngått et nytt samarbeid om produksjon av animerte forklaringsfilmer med det norske byrået CINéSYN. CINéSYN er ledende innenfor dette markedet i Norge, og har spennende navn som eBay, DNB og Projectplace på kundelisten.

Video er kjent som en viktig rangeringsfaktor som Google vurderer når søkeresultatene for ulike nøkkelord rangeres. Dette i seg selv er en god grunn for alle som tar SEO seriøst til å vurdere å legge en forklaringsvideo på nettstedet sitt.

Men det er ikke bare Google som elsker video. Kundene dine og andre brukere elsker det også! Bare tenk deg selv hvor mye enklere det er å få forklart et produkt eller en tjeneste gjennom en kort filmsnutt fremfor å lese lange produktbeskrivelser (som ofte er fulle av intetsigende ord).

Nettopp derfor har bruken av korte animerte filmsnutter på nettet nærmest eksplodert i løpet av de senere årene. Mens dette tidligere var noe bare noen få bedrifter syntes det var verdt å investere i, har i dag nesten alle bedrifter av en viss størrelse en eller flere videoer som forklarer produktene deres.

Vi har flere ganger mottatt forespørsler fra våre kunder om forklaringsfilmer er noe vi kan levere som en del av våre content marketing-løsninger. Vi er derfor nå glade for å endelig kunne si at ja, det kan vi!

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du ønsker et tilbud på en animert forklaringsvideo til ditt nettsted. Videoene varierer som oftest i lengde fra 30 sekunder til 2 minutter, og kan derfor tilpasses de fleste budsjetter.

Vi i LUVO ser frem til et fruktbart samarbeid til glede for våre kunder!